لیست اختراعات ايوب عزيزي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ ثبت: 1399/08/17
خلاصه اختراع:

عنوان: فرآيند استخراج تانن از ضايعات كشمش افزايش عملكرد دام و همچنين بهبود كيفيت محصولات دامي، از اهداف مهم مديريت تغذيه¬اي در حيوانات نشخواركننده است. روش¬هاي مختلف بهبود بازده شكمبه، منجر به كاهش اتلاف منابع انرژي و پروتئين، از طريق كاهش توليد گاز متان و آمونياك شده و سبب افزايش راندمان در دام¬هاي پرتوليد مي¬شود.برخي از افزودني¬هاي شيميايي خوراك از جمله يونوفرها در تغذيه¬ي نشخواركنندگان، جهت افزايش بازده خوراك و بهبود رشد، مورد استفاده قرار مي¬گيرند، اما نگراني از وجود بقاياي آن¬ها در محصولات دامي و افزايش مقاومت باكتريايي به آنتي بيوتيك¬ها، سبب تحقيق بر روي افزودني¬هاي ديگر شده است. استفاده از تانن¬ها در جيره¬ي نشخواركنندگان موجب محافظت پروتئين¬ها از تجزيه شكمبه¬اي، بهبود برخي ابعاد كيفي محصولات دامي، افزايش سنتز پروتئين ميكروبي، كاهش توليد متان، كاهش فرآيند بيوهيدروژناسيون شكمبه¬اي، جلوگيري از نفخ، كنترل انگل-هاي داخلي، بهبود سيستم آنتي اكسيداني و درمان اسهال مي¬شود. هدف ما از انجام اين پروژه، توليد تانن از پوش كشمش بوده كه با اِعمال تدابير خاص، به صورت يك پودر با كيفيت بالا و همچنين حفظ حداكثر پتانسيلِ واكنش با پروتئين¬ها، قابل عرضه بوده و كاربردهاي فراواني از جمله استفاده در تركيب جيره¬ي غذايي دام، توليد داروي ضد اسهال و همچنين در صنايع چرمسازي دارد.

تاریخ ثبت: 1399/09/09
خلاصه اختراع:

عنوان: فرآيند توليد خوراك داراي پروتئين عبوري بالا از شكمبه براي نشخواركنندگان بيشتر گياهخواران جهان را نشخواركنندگان تشكيل مي¬دهند كه معده¬ي آن¬ها از چهار قسمت شكمبه، نگاري، هزارلا و شيردان تشكيل شده است. جمعيت متنوعي از ميكروارگانيسم¬ها به صورت همزيست در شكمبه¬ي نشخواركنندگان زندگي مي¬كنند كه نتيجه¬ي فعاليت آن¬ها انجام هضم ميكروبي خوراك مي¬باشد. تبديل پروتئين به متابوليت¬هاي مضري همچون اوره، طي فرآيند هضم ميكروبي، يكي از چالش¬هاي بزرگ حاظر در گاوهاي شيري پرتوليد بوده و علاوه بر اتلاف پروتئين، مضرات زير را نيز در پي خواهد داشت: تأثير منفي بر سلامت دام، هدر روي انرژي بدن جهت دفع نيتروژن اضافه، اثرات زيست محيطي ناشي از دفع نيتروژن، تأثير منفي بر عملكرد توليدي و توليد مثلي دام، كاهش كيفيت پروتئين شير و همچنين افزايش بار متابوليكي دام. با توجه به اثر مخرب ميكروب¬هاي شكمبه بر مواد متراكم پروتئيني، بايد سهم پروتئين عبوري در جيره¬ي غذايي گاوهاي پر توليد افزايش يابد؛ بنابراين حفظ پروتئين¬هاي حقيقي از گزند تجزيه¬ي ميكروبي در شكمبه، از زمينه¬هاي تحقيقاتي جديد در صنعت تغذيه¬ي دام به شمار مي¬رود. هدف از اختراع حاظر، ارائه¬ي يك فرآيند جهت توليد نوع خاصي خوراك پروتئيني با سطوح بالاي پروتيئن عبوري از شكمبه، با قابليت توليد در مقياس صنعتي است.

موارد یافت شده: 2